Main courses



Schweinebäckchen an Dunkelbiersauce
gebratenen Serviettenknödel
Rahmwirsing und konfierten Karotten

Pork cheeks on dark beer sauce
with fried dumpling slices
creamy savoy cabbage and carrots


€ 20,50




Barbarie Entenbrust „Sous Vide“ gegart
an Johannisbeerensauce, Spitzkohl, Selleriepüree
und arme Speck Ritter

Barbarie duck breast "sous vide" cooked on currant sauce
with cabbage, celery puree, bacon and bread


€ 23,50




Filet von der Dorade an weißer Balsamico – Buttersauce
mit Kürbispüree, Austernpilzen und Fregola Sarda

Fillet of sea bream in white balsamic - butter sauce
with pumpkin puree, oyster mushrooms and Fregola Sardaces


€ 23,50




Pilz – Povesen an Estragon Sauce
mit Kürbispüree, Austernpilzen
und konfierten Kirschtomaten

Mushroom pesto with tarragon sauce
pumpkin purees, oyster mushrooms and tomatoes


€ 18,50