Main courses



Skrei – Winterkabeljau in Gewürzbutter gebraten
mit Dillschaum, rote Bete Risotto
und Stängelkohl

Winter cod fried in spice butter with dill foam, beetroot- risotto and stem cabbage

€ 24,00



Maispoulardenbrust mit Estragon und Speck an Madeirasauce
glasierten Trauben, Rahmsauerkraut und Stampf – Kartoffeln

Chicken breast with tarragon and bacon on Madeira sauce glazed grapes
creamed sauerkraut and mashed – potatoes

€ 22,00



Weide Rind
Ragout vom Bäckchen und gebratenes Medaillon
mit Dornfelder Reduktion, Pastinaken Püree
Wirsing und gebackenem Sellerie

Beef - Ragout from the cheek and fried medaillon with Dornfelder Sauce Parsnip Puree Savoy cabbage and baked celery

€ 26,00



Pilzmaultaschen mit einer Käseveloute
auf sautiertem Stängelkohl
und krosser Zwiebel – Pankoschmelze

Mushroom dumplings with a cheese veloute on sauteed stem cabbage and crispy onion - panko melt

€ 18,50