In this menu are many products
prepared from the region.
The recipes come from the country kitchen to "grandma's".
Discover a kitchen with many herbs and natural flavors.

Bon appetite 

 

 

Kartoffelsuppe mit Muskatschaum
glasiertem Schweinebauch und fermentierten Karotten

Potato soup with muscat, pork belly an carrots

oder

Kalbsschulter – 12 Stunden Vakuum gegart
an grüner Sauce mit Wachtelei, lila Kartoffeln und Feldsalat

Veal shoulder of green sauce with quail egg, purple potatoes and lamb’s lettuce

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Skrei – Winterkabeljau in Gewürzbutter gebraten
mit Dillschaum, rote Bete Risotto und Stängelkohl

Winter cod fried in spice butter with dill foam, beetroot- risotto and stem cabbage

oder

Weide Rind
Ragout vom Bäckchen und gebratenes Medaillon
mit Dornfelder Reduktion, Pastinaken Püree Wirsing und gebackenem Sellerie

Beef - Ragout from the cheek and fried medaillon with Dornfelder Sauce, Parsnip Puree Savoy cabbage and baked celery

oder

Pilzmaultaschen mit einer Käseveloute
auf sautiertem Stängelkohl und krosser Zwiebel – Pankoschmelze

Mushroom dumplings with cheese veloute on sauteed stem cabbage and crispy onion - panko melt

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Lauwarmer Schokokuchen mit Bananeneis
Mango – Passionsfrucht Ragout und Kokosschaum

Warm chocolate cake with banana ice, mango ragout and coconut cream



€ 39,50 pro Menue