In this menu are many products
prepared from the region.
The recipes come from the country kitchen to "grandma's".
Discover a kitchen with many herbs and natural flavors.

Bon appetite 

 

 

Forellentatar im Rauch mit Wildkräutersalat und Zucchini

Trout tatar with wild herbs salad, courgettes and chanterelles

oder

Consommé von der Strauchtomate mit Ricotta – Klößchen
Gemüsestreifen und Basilikum

Consommé of tomato with ricotta dumplings, vegetables and basil

◊◊◊

Medaillon vom Kalb mit niedertemperatur gegarter Haxe
Parmesanpolenta, Mangoldgemüse und geschmorter Spitzpaprika

Medallions of veal, leg, parmesan polenta, chard and stewed peppers

oder

Filet vom Seehecht in Aromaten gebraten an Salz – Zitronensauce
mit jungem Lauch, Graupen Risotto und Gewürztomaten

Filet of hake with salt - lemon sauce, young leeks, grape risotto and spices

oder

Artischockenboden mit Mangold und Parmesan überbacken
auf Graupen Risotto und Tomaten – Paprikasugo

Artichoke with chard, parmesan, risotto and tomato – pepper -sauce

◊◊◊

Orangen – Küchlein mit Rosmarin und Honig
an Joghurtcreme, Aprikosenragout und Orangen – Blüteneis

Orange cake with rosemary, honey, yoghurt cream, apricot ragout and orange ice



€ 39,50 pro Menue