In this menu are many products
prepared from the region.
The recipes come from the country kitchen to "grandma's".
Discover a kitchen with many herbs and natural flavors.

Bon appetite 

 

 

Sous vide gegarter Kalbsbug 
an Radieschen Vinaigrette
mit Kopfsalat, marinierten Drillingen und Kartoffel Senf - Espuma

Sous vide cooked veal stew on radish vinaigrette with lettuce, marinated triplets and potato mustard – Espuma

oder:

Cappuccino von Kräutern und Riesling
mit geräucherter Lachsforelle

Crème soup from herbs and Riesling with salmon trout

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Barbarie Entenbrust an Beeren – Essigsauce
mit Selleriepüree, Stängelkohl und Schalotten – Confit

Barbarie duck breast with berries - vinegar sauce with celery puree, stalk cabbage and shallots – confit

oder:

Wolfsbarschfilet an Sauce von geräucherten Paprika
mit Pilz – Fregola – Sarda, Artischocken und Pancetta

Sea bass fillet of smoked paprika sauce with mushroom - fregola - sarda, artichokes and pancetta

oder:

Polpette ( mediterrane Brotklösschen ) 
mit Mozzarella, Parmesan und getrockneten Tomaten auf Oliven – Tomatensugo mit Rucola und Zucchini

Polpette (mediterranean bread dumplings) with mozzarella, parmesan cheese and dried tomatoes on olives - tomato sauce with rocket and zucchini

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Buttermilchcreme mit Biskuit
geschmortem Pfirsich und Holunderbeerensorbet

Buttermilk cream with biscuit, stewed peach and elderberry sorbet



€ 39,50 pro Menue