Varta-Guide Hotel Video  

Landlust and Hofgenuss

In this menu are many products
prepared from the region.
The recipes come from the country kitchen to "grandma's".
Discover a kitchen with many herbs and natural flavors.

Bon appetite 

 

Our current "Landlust and Hofgenuss" dinner

 

 

Kartoffelsuppe mit Muskatschaum
glasiertem Schweinebauch und fermentierten Karotten

Potato soup with muscat, pork belly an carrots

oder

Kalbsschulter – 12 Stunden Vakuum gegart
an grüner Sauce mit Wachtelei, lila Kartoffeln und Feldsalat

Veal shoulder of green sauce with quail egg, purple potatoes and lamb’s lettuce

◊◊◊

Skrei – Winterkabeljau in Gewürzbutter gebraten
mit Dillschaum, rote Bete Risotto und Stängelkohl

Winter cod fried in spice butter with dill foam, beetroot- risotto and stem cabbage

oder

Weide Rind
Ragout vom Bäckchen und gebratenes Medaillon
mit Dornfelder Reduktion, Pastinaken Püree Wirsing und gebackenem Sellerie

Beef - Ragout from the cheek and fried medaillon with Dornfelder Sauce, Parsnip Puree Savoy cabbage and baked celery

oder

Pilzmaultaschen mit einer Käseveloute
auf sautiertem Stängelkohl und krosser Zwiebel – Pankoschmelze

Mushroom dumplings with cheese veloute on sauteed stem cabbage and crispy onion - panko melt

◊◊◊

Lauwarmer Schokokuchen mit Bananeneis
Mango – Passionsfrucht Ragout und Kokosschaum

Warm chocolate cake with banana ice, mango ragout and coconut cream



€ 39,50 pro Menue