Varta-Guide Hotel Video  

Landlust and Hofgenuss

In this menu are many products
prepared from the region.
The recipes come from the country kitchen to "grandma's".
Discover a kitchen with many herbs and natural flavors.

Bon appetite 

 

Our current "Landlust and Hofgenuss" dinner

 

 

Tatar vom Weiderind 
an Sauerampfer - Creme
grünem Spargel und geräuchertem Eigelb

Tartar of willow beef on sorrel - cream with green asparagus and smoked egg yolk

oder

Bärlauch – Cappuccino
mit geflämmter Forelle und Wildkräutersalat

Wild garlic cappuccino with flamed trout and wild herb salad

◊◊◊

Sous vide gegarte Lammhüfte und geschmorter „Krautwickel“
an weißer Zwiebelcreme mit Puffbohnen und Jus – Kartoffeln

Sous vide cooked lamb hip and braised "Krautwickel" on white onion cream
with broad beans and jus potatoes


oder

Seehechtfilet mit Aromaten und Salzzitrone gebraten
an weißer Balsamicosauce mit Erbsenpüree, Zuckerschoten und Graupenrisotto

Hake fillet with aromatic and salted lemon fried on white balsamic sauce with pea 
purée, mangetout and barley risotto


oder:
Spargel im Crêpemantel
mit Bärlauch-Hollandaise und Parmesan gratiniert

Asparagus with crepes, wild garlic hollandaise and parmesan

◊◊◊

Holunderblütenparfait 
an Cantucchine – Crumble
mit „Hugo“ – Espuma und marinierten Beeren

Elderflower parfait on Cantucchine - Crumble with "Hugo" - Espuma and marinated berries



€ 39,50 pro Menue